Fastelavnsboller med 3 slags fyld
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Fastelavn Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør gæren ud i den lunkne mælk og fløde. Tilsæt æg og sukker samt 100 g plantemargarine, som først er smeltet og smeltet og lidt afkølet. Kom så halvdelen af melet i og ælt meget kraftigt. Dejen skal være smidig. Lad dejen hvile lidt i ca. 20-25 min.
Vend dejen ud på et meldrysset bord og ælt resten af melet i. Rul dejen ud i en aflang plade og kom den sidste plantemargarine på i små klatter. Fold dejen sammen i 3 lag og rul den ud igen. Gentag dette to gange. Form dejen til en kugle og lad den igen hæve 20 min. Slå dejen ned og form til boller. Sæt bollerne på en plade med bagepapir og lad dem til sidst hæve 15 min. Pensl med sammenpisket æg og bag ved 200 grader C. alm. ovn i 12-15 min. Afkøl på bagerist. Fyld 1: Lav kagecremen efter anvisningen på pakken. Skær bollerne over og kom en teskefuld creme i. Pisk fløden og sprøjt den i bollerne. Læg dem sammen og drys til sidst med flormelis. Fyld 2: Skær bollerne over og kom en teskefuld marmelade på. Pisk fløden og kom derefter en klat i bollerne. Læg lågene på. Rør flormelis ud med lidt vand, tilsæt kakao og overtræk bollerne. Fyld 3: Skær bollerne over. Rør marcipanen med rommen og kom en teskefuld på. Læg det i bollerne. Pisk fløden og kom den over marcipanen. Læg lågene på. Rør flormelis med lidt vand. Hæld det over bollerne. |
|
Opskriften er vist 54156 gange,
og udskrevet 1342 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Just Kurt - 2012-02-19 09:51:29 Det var en meget dejlig omgang boller dog var jeg nødt til at tilsætte double marcipan freja - 2011-03-05 10:23:41 hvad for en slags fyld smager bedst? Per - 2010-01-20 08:07:56 Det er nærmest bare en alm. bolle med fyld. JANNNIE - 2005-01-01 01:01:01 DE ER BARE SUPER |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne