Fisk i fad
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Når fisk tilberedes i mikroovn, bevares både smag og konsistens.
Krydr rødfiskefileterne med salt og peber og læg dem i et mikroegnet fad sammen med løg og æble delt i både. Krydr med salt og drys karry over. Hæld fløde ved. Dæk med film til mikroovn og stil retten i mikroovnen ved 850 W ca 8 minutter. Server fiskeretten med løse ris, pasta eller kartofler. |
|
Opskriften er vist 84458 gange,
og udskrevet 1938 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Torben - 2013-09-19 14:00:34 Nogle gange er kommentarerne helt enestående. Som denne med plast folie og almindelig ovn. Der er langt imellem men det motionerer smil musklerne. Per - 2009-10-31 11:21:42 I alm. ovn bør du bruge stanniol. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Filmen vil smelte hvis du bruger den i alm ovn. rikke - 2005-01-01 01:01:01 Det er en ret der er meget let at lave og som smager godt. Men jeg kunne godt tænke mig at vide om man osse lægger film over hvis det er i alm ovn? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne