Fisk i fad

Fisk i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Rødfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fisk i fad, billede 4 Fisk i fad, billede 1 Fisk i fad, billede 2 Fisk i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.rødfiskefilet uden skind
 salt
 peber
 
1 løg
1 æble
 salt
2 tsk.karry mild
1.5 dl.Kaffefløde 9%
 
 Tilbehør:
7 dl.vand
4 dl.ris
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Når fisk tilberedes i mikroovn, bevares både smag og konsistens.

Krydr rødfiskefileterne med salt og peber og læg dem i et mikroegnet fad sammen med løg og æble delt i både. Krydr med salt og drys karry over. Hæld fløde ved. Dæk med film til mikroovn og stil retten i mikroovnen ved 850 W ca 8 minutter.

Server fiskeretten med løse ris, pasta eller kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 84458 gange,
og udskrevet 1938 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-09-19 14:00:34
Nogle gange er kommentarerne helt enestående. Som denne med plast folie og almindelig ovn. Der er langt imellem men det motionerer smil musklerne.

  -   2009-10-31 11:21:42
I alm. ovn bør du bruge stanniol.

  -   2005-01-01 01:01:01
Filmen vil smelte hvis du bruger den i alm ovn.

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er en ret der er meget let at lave og som smager godt. Men jeg kunne godt tænke mig at vide om man osse lægger film over hvis det er i alm ovn?