Broget pastaret

Broget pastaret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Broget pastaret, billede 4 Broget pastaret, billede 1 Broget pastaret, billede 2 Broget pastaret, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.frisk pasta
 
350 g.kalkunkød, i strimler eller terninger
1 løg
2 spsk.olie
2 fedHvidløg
1 dl.bouillon
2 spsk.tomatpure
 salt
 peber
1-2 tsk.merian
 
 reven ost
 
Opskrift:
Svits kødterninger og løg kort i olien i en gryde. Kom finthakket hvidløgsfed i og tilsæt bouillon samt tomatpureen. Krydr med salt, peber og merian. Lad blandingen småkoge i 15 minutter.

Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand. Lad den dryppe af i en sigte. Kom den i gryden og vend kødblandingen i. Varm kort og server med reven ost til.





karakterer:
Opskriften er vist 45565 gange,
og udskrevet 591 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu