Balsamico sauce 02
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Balsamico Indsendt af : Mads Indsendt : Red : |
|
|
Skalotteløg sauteres i smør el. olivenolie til de er klare. Eddiken hældes ved og reduceres til den karameliserer let omkring løgene. Madeira tilsættes og saucen reduceres til ca. en trediedel.
Fond tilsættes og der reduceres igen til lidt under halvdelen, eller hvor saucen begynder at få den ønskede konsistens. Der smages til med salt og peber og evt. Noilly Prat. Lige inden servering monteres med fløde eller koldt smør. Tips: Fortrinlig med kalve-, okse- eller lammefond. Laves saucen på fjerkræfond kan man evt. vælge en tør hvidvin i stedet for madeira og vælge den lyse eddike eller en blanding, alt efter smag og farvesans. |
|
Opskriften er vist 34512 gange,
og udskrevet 485 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe K - 2007-12-10 14:23:37 Det smagte helt pragtfuldt og kraftigt. Jeg kom dog en lille skefuld rørsukker i for at runde smagen af. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne