Lammefileter med grønsager
Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet Indsendt : |
|
|
Skær alle grønsagerne i meget tynde skiver, høvl dem evt.
Krydr filetterne med salt og peber og brun dem på alle sider i 1 spsk. smør og olien på panden.
Dæmp varmen og steg dem i 15 minutter i alt.
Vend dem jævnligt under stegningen.
Tag dem af panden og hæld bouillonen på. Kog ind kort og tilsæt flødeosten. Varm igennem og smag til. Grønsager: Rist grønsagerne i 1 spsk. smør i en gryde. Kom evt. lidt vand eller bouillon ved, så de ikke bruner. Grønsagerne skal blot falde sammen. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 19232 gange,
og udskrevet 503 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Inge Mouritsen. - 2018-04-05 15:39:10 Nam Nam. Det smager godt... annelise - 2016-03-28 12:51:33 Filet'erne skal ikke stege så længe, de bliver helt tørre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne