Lam i spinat 02

Lam i spinat 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.lammekød i tern. fra f.eks. kølle eller bov
2 spsk.olie
2-3 tsk.Karry, stærk
1 tsk.stødt spidskommen
2 løg, i tern
 evt. 2 fed hakket hvidløg
750 g.renset spinat
500 g.gulerødder, i mundrette stykker
1 spsk.honning
0.5 citron, saft heraf
 
Opskrift:
Sauter kødet i en stor stegegryde i 1 spsk. af olien, til det har taget farve ca. 4-5 minutter.

Tør gryden af og varm endnu 1 spsk. olie op og brænd krydderierne af 1 minut, før løg og hvidløg tilsættes. Sauter et par minutter, før kødet tilsættes. Drys med lidt salt og sauter for svag varme under låg, til kødet er knapt mørt, 25-30 minutter.

Skyl imens spinaten og slyng eller dup den næsten tør. Skru op for varmen under gryden og kom spinaten i. Damp under låg, til spinaten er faldet sammen, ca. 5 minutter. Vend kød og spinat og smag til med salt.

Kom gulerødder i en gryde med honning, citronsaft, ½ dl. vand og lidt salt. Læg låg på og kog vandet væk for kraftig varme.

Server dem til lam i spinat med en portion løse ris, gerne basamtris.





karakterer:
Opskriften er vist 8718 gange,
og udskrevet 183 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu