Lam i spinat 02
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker Indsendt : Red : |
|
|
Sauter kødet i en stor stegegryde i 1 spsk. af olien, til det har taget farve ca. 4-5 minutter.
Tør gryden af og varm endnu 1 spsk. olie op og brænd krydderierne af 1 minut, før løg og hvidløg tilsættes. Sauter et par minutter, før kødet tilsættes. Drys med lidt salt og sauter for svag varme under låg, til kødet er knapt mørt, 25-30 minutter. Skyl imens spinaten og slyng eller dup den næsten tør. Skru op for varmen under gryden og kom spinaten i. Damp under låg, til spinaten er faldet sammen, ca. 5 minutter. Vend kød og spinat og smag til med salt. Kom gulerødder i en gryde med honning, citronsaft, ½ dl. vand og lidt salt. Læg låg på og kog vandet væk for kraftig varme. Server dem til lam i spinat med en portion løse ris, gerne basamtris. |
|
Opskriften er vist 8658 gange,
og udskrevet 183 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne