Svinefilet stegt som vildt
Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet i ½-1 cm. tykke skiver ca ¾ igennem fileten.
Læg ¼-½ skiver røget bacon imellem hver skive.
Krydr. Kødstykket med knuste enebær, salt og peber.
Læg det i et ovnfast fad eller en lille bradepande.
Brun stegen ved 225 grader i 15-20 minutter.
Lav imens en opbagning af smør, som smeltes og røres sammen med melet. Spæd med mælken og tilsæt salt, peber og kulør. Dæmp varmen til 190-200 grader og hæld ½ liter vand i fadet. Hæld sovsen over stegen. Steg i ¾-1 time. Hæld skyen fra fadet over i gryden. Bring den i kog med fløden. Smag til med gele og lidt roquefort. Serveres med kogte aspargeskartofler og glaserede løg. |
|
Opskriften er vist 59571 gange,
og udskrevet 1089 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Thule brandmændene - 2005-01-01 01:01:01 Amatør kokken var Bjarne. Retten kan bestemt anbefales. Polarrævene spiste med velbehag resterne. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne