Osso Buco milanese
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalve Osso Buco Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Snit kalveskiverne i kanten og skær løgene i skiver.
Bland mel, salt og peber.
Vend kødet heri.
Brun dem hver for sig i olien i en gryde. Brun de skivede løg. Kom skankeskiverne i gryden, hæld hvidvin ved og kog ind i nogle minutter. Rør flåede tomater, tomatpure og bouillon sammen. Kom også det i, kog i 5 minutter. Bind krydderurtebukketten med bomuldsgarn. Lad en lang snorende hænge ved og kom buketten i. Lad retten snurre ved jævn varme under låg i 1½-2 timer eller til kødet er så mørt, at det nemt løsner sig fra benene. Persille-hvidløgsblanding: Hak persille og bland med finthakket hvidløg og citronskal. Fjern krydderurtebukketten. Anret kødet på et fad. Smag sovsen til og hæld den ved. Drys persille-hvidløgsblanding på hver kødskive. |
|
Opskriften er vist 26577 gange,
og udskrevet 1066 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 dette er kongen af risotto. Den rigtige opskrift. Husk at servere med risotto |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne