Fastelavnsboller med remonce
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Fastelavn Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 200313 gange,
og udskrevet 7178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (87 stemmer) |
|
Kommentarer Lissy Klement - 2017-02-20 21:42:05 Fantastisk opskrift. Dog er det svært at få plads til både remonce og creme uden at det løber ud! ?? Sandra - 2014-02-24 15:30:47 Hvornår skal mælken til dejen i??? anonym - 2014-02-23 13:00:17 Det er bare de bedste fastelavnsboller :) Mælken kom jeg i smørret da det var smeltet... anonym - 2013-04-28 12:28:00 Jeg syntes de var lidt tørre per bruun - 2013-02-10 16:36:22 fastelavns boller som i gamle dage, de er gode, man bliver helt rørt. ;) tina - 2013-02-07 17:58:08 har lige bagt dem idag,tilmine sønners børnehave,super,super lækre. glæder mig allerede til på søndag, når jeg skal lave dem igen, for der skal vi have fastelavn på vejen. Henriette - 2012-02-18 14:31:28 Det bedste fastelavnsboller nogen sinde!!!! Top karakter! Bettina.1965 - 2012-02-17 14:50:12 ikke så meget at sige om de her fastelavnsboller, de er bare de bedste .-) Smager super godt, er nemme at lave og ungerne er vilde med dem, så nu må jeg bare igang igen, da jeg skal have en dobbelt potion med på mandag i skolen. MUMS. Prøv dem. Stenskov - 2012-02-16 14:33:49 Super lækre og nemme.. 10 stjerne herfra Julie - 2010-02-22 09:00:59 Jeg har hele mit liv været overbevist om at min søsters fastelavnsboller var de bedste i verden - lige indtil jeg fandt denne opskrift! Det er virkelig nogle gode små boller! Jeg putter dem altid i muffinsforme for at være sikker på at alt det gode ikke falder ud - og de var virkelig et hit hjemme hos os! Opskriften bør indrammes og hænges op! :) Charoltte - 2010-02-18 18:12:55 Virkelige nemme at lave, og smager rigtig godt. Også hvis man putter lidt creme indeni. Henriette og Signe - 2010-02-14 11:50:28 Hvornår skal sødmælken i???? Gæren er umulig at opløse kun i margarine!!!! Helene - 2010-02-13 22:28:23 Lækre kager... Mums.. ;-) Det kan anbefales at tilsætte en halv håndfuld ren rå marcipan til remoncen, hvis man alligevel har lidt marcipan i skabet.. Lette at lave. Kan varmt anbefales. Alexandra - 2009-03-27 09:01:58 Nu har jeg bagt dem flere gange dog uden creme, men med en tesk. kardemomme (også selvom det ikke er fastelavn) og jeg er utrolig glad for opskriften, så den kan varmt anbefales!!! KJ - 2008-02-06 08:40:06 Tak for opskriften - min egen opskrift på dem fra for 15 år siden havde forlagt sig, så jeg var helt elendig;-)Så super jeg kunne genfinde den her og er fluks gået i køkkenet! Susanne - 2008-02-01 15:15:21 Prøv at undlad cremen og kom clasur på istedfor, det smager bare godt. ( vi kan ikke lide creme) Rie - 2007-02-14 11:00:38 kom en stor spsk kagecreme i remoncen så holdes fyldet nemmere på plads. Det bruger man også til at holde fyldet på plads i brunsvigeren ! Og smagen bliver mere rund. GET - 2007-02-09 21:01:04 Uhm... Rigtig lækre. Prøv evt. også med lidt chokolade i, det er heller ikke dårligt :0) ARW - 2007-02-06 15:27:48 De er dejlige, og lette at bage! -Men jeg havde lavet aaalt for meget kagecreme og så syntes jeg ikke der var særlig meget dej til 16 hele boller, de åbnede sig også! -nogle der har et råd til hvordan man laver fastelavnsboller uden remoncen flyder ud! - :D ellers er de dejlige og smager godt -især en smule lun! Stine - 2005-01-01 01:01:01 Rigtige gode, man behøver jo ikke engang glasur pga. remoncen.. Remoncen sætter prikken over i´et... Lotte - 2005-01-01 01:01:01 De er bare super duper gode, verdens bedste og nemmeste opskrift på fastelavnsboller - tak for det - så til jer andre prøv dem. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne