Valnøddekager 02
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Rør smør og sukker hvidt. Tilsæt æg, lidt ad gangen, og så appelsinskallen.
Derefter mel iblandet bagepulver, de grofthakkede valnødder, de fintsnittede cocktailbær og pomeransskal.
Dej sættes på smurt plade (evt. bagepapir) i topper med et par teskeer. Beregn lidt afstand fordi kagerne flyder en del ud. Prøv først å stege nogen få.
Hvis de ikke flyder ud og bliver flade, så hæl lidt mere æggehvide i dej.
Steges i 8-10 min ved 180 °C. Straks de er ude af ovnen, så sæt en valnød på med et let tryg på hver kage. Derefter tager du dem af bagepladen og over på rist.
Bemærk: En voksen smag på julekagerne pga. de svagt bitre pomeransskal stykker. |
|
Opskriften er vist 13234 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne