Brun opbagt sovs

Brun opbagt sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Brun opbagt sovs, billede 4 Brun opbagt sovs, billede 1 Brun opbagt sovs, billede 2 Brun opbagt sovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
lidt Løg, finthakket 1 tsk. 4 gram 1 spsk. 12 gram 1 dl. 60 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 dl. Kogevand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Kulør
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
evt. Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
   
Opskrift:
Løget svitses i det smeltede smør, melet røres i, og væsken tilsættes under piskning. Smages til og koges igennem ca. fem minutter.

Tilsæt kulør og smag saucen til med salt og peber.

Tips:

Væsken kan være kogevand fra kartofler eller grønsager eller vand fra hanen, i så fald tilsættes saucen en bouillonterning eller to.

Kogevand fra kød, suppe/bouillon behøver ingen terning.

Mælk kan udgøre ca. halvdelen af væsken.





karakterer:
Opskriften er vist 241929 gange,
og udskrevet 2233 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (100 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 568 (135 kcal)
KJ pr. Pers. 142 (33 kcal)
Vægt ialt 328 gram
Vægt pr. Pers. 82 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 173 KJ (41 kcal)
Protein 0.5 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-06-10 17:57:25
Hvor meget sovs beregner man til 16 personer