Brun opbagt sovs
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løget svitses i det smeltede smør, melet røres i, og væsken tilsættes under piskning. Smages til og koges igennem ca. fem minutter.
Tilsæt kulør og smag saucen til med salt og peber. Tips: Væsken kan være kogevand fra kartofler eller grønsager eller vand fra hanen, i så fald tilsættes saucen en bouillonterning eller to. Kogevand fra kød, suppe/bouillon behøver ingen terning. Mælk kan udgøre ca. halvdelen af væsken. |
|
Opskriften er vist 241921 gange,
og udskrevet 2233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (100 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-06-10 17:57:25 Hvor meget sovs beregner man til 16 personer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne