Fastelavnsboller med glasur
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Fastelavn Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Margarinen smeltes, og fløden hældes i den, så den bliver lun.
Gæren opløses i lidt af den lune fløde.
Al væsken blandes med salt, sukker og mel.
Dejen æltes sammen og hæver tildækket i ca. 45 minutter.
Rul dejen ud med let hånd på et melet bord i ca. 1 cm tykkelse. Skær den i firkanter på 10x10 cm, og læg lidt marcipan på hvert dejstykke. Luk firkanterne sammen og form den til boller. Stil dem på sammenføjningen, pensl med sammenpisket æg og lad dem efterhæve på pladen. Bollerne bages ca. 12 minutter ved 210 grader C. alm. ovn. De afkølede boller pyntes med flormelis drys eller tynde fine strimler af kageglasur. |
|
Opskriften er vist 128037 gange,
og udskrevet 3606 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (61 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-02-14 23:17:32 Den første var okay, den næste fik man kvalme af.. Alt for salte! Måske har det noget at gøre med at vi brugte bagepulver i stedet for gær? - og vi puttede ikke marzipan i, men en vanillecreme fra en anden opskrift herinde... Men alt i alt ikke en særlig god smags oplevelse, ligger som en sten i maven christina - 2010-02-13 13:18:23 de er rigtig gode.og de er gode til heste. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne