Valnøddestænger
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Hak valnøddekernerne fint, evt. i blender.
Rør smør og flormelis godt.
Tilsæt
Æggehvide, valnøddekerner, citronskal og mel, og ælt dejen sammen.
Lad den hvile i køleskab ca. 1 time.
Tril dejen i fingertykke stænger og skær dem i 2-3 cm. lange stykker.
Sæt kagerne på plade med bagepapir, og bag dem 8-10 minutter ved 200 grader på midterste rille
|
|
Opskriften er vist 9991 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne