Pomeransspecier
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Smuldr smørret i melet, og tilsæt sukkeret.
Smut mandlerne.
Hak mandler og pomeransskal fint, og kom det i dejen.
Ælt dejen let sammen, og tril den i ca. 4 cm. tykke stænger.
Læg dem i køleskabet mindst et par timer, de kan dog ligge flere dage, til man får tid til at bage dem.
Skær stængerne i tynde skiver med en skarp kniv. Bag kagerne ca. 5 minutter ved 200 grader på midterste ovnrille. |
|
Opskriften er vist 10316 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne