Sukat-sirupskager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Hak sukat og pomeransskal meget fint.
Kom smør og sirup i maskinen og lad den køre ½ minut.
Tilsæt mel og bagepulver, og lad maskinen køre til dejen lige nottop har samlet sig.
Tril dejen til 4 cm. tykke stænger og læg dem i køleskabet nogle timer, til dejen er fast og skærbar.
Skær dejen i ½ cm. tykke skiver og bag dem 10-12 minutter ved 200 grader på næstøverste rille. Afkøles på rist. |
|
Opskriften er vist 15346 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne