Krydrede daddelkager
Hovedingrediens : Frugt - Dadler Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Kom dadler, rørsukker, vand, citronsaft og kanel i en gryde, og varm det op under omrøring.
Lad det koge småt, til sukkeret er helt smeltet og blandingen er smørbar.
Dej: Bland de to slags mel med bagepulver. Smelt smørret i en gryde, og bland sukkeret i. Rør smørblandingen i melet, og bland det godt. Læg bagepapiret i en smurt bradepande på 20x30 cm. Bred halvdelen af dejen ud i bradepanden, brug hænderne, hvis dejen er fast. Fordel dadelblandingen på dejen. Fordel resten af dejen over dadlerne. Den er fast når den køler af, så den smuldrer lidt, men det gør ikke noget. Bag kagen 25-30 minutter på midterrillen ved 200 grader. Køl kagen af og skær den i firkanter eller stænger. |
|
Opskriften er vist 12647 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne