Nøddegaffelkager
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Hak nødderne fint i foodprocessor eller i persillehakker.
Rør smør og sukker godt sammen.
Bland nødder, mel og bagepulver i smørret og ælt dejen sammen, den virker lidt smuldrende i begyndelsen, men samler sig hurtigt.
Tril dejen i stænger og skær dem i 50 stykker Tril stykkerne til kugler og læg dem på en bageplade. Tryk mønster i kuglerne med en gaffel og bag kagerne 10-12 minutter ved 200 grader i ovnens øverste halvdel. |
|
Opskriften er vist 16344 gange,
og udskrevet 502 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (27 stemmer) |
|
Kommentarer carina s.t - 2005-01-01 01:01:01 de er så gode at alle skal lave dem det er noget alle kan lave både børn og voksene |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne