Peakannøddekager
Hovedingrediens : Nødder - Pekannødder - Pecannødder Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Rør smør og sukker godt sammen og rør æggeblomme og vanillesukker i.
Bland mel og bagepulver, kom det i dejen, bland det hele godt og ælt dejen sammen.
Rul dejen 3-4 cm. tykke stænger og læg dem køligt et par timer.
Skær stængerne i knapt ½ cm. tykke skiver, og læg en nød midt på hver kage. Bag kagerne ca. 10 minutter ved 200 grader i ovnens øvre halvdel |
|
Opskriften er vist 11842 gange,
og udskrevet 169 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne