Sesamkager
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Sesamfrø Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Drys sesamfrøene ud på en varm stegepande, tilsæt olie og mandler og rist dem gyldenbrune under omrøring.
Pisk æg og sukker godt. Tilsæt olie, mel, bagepulver og sesamblandingen. Beklæd en lille bradepande på 20x25 cm. med bagepapir og hæld dejen i. Sæt formen i ovnen og bag 20 minutter ved 200 grader. Tag kagen med bagepapir ud af formen. Skær kagen i 5 cm. store tern og bag dem yderligere 5 minutter på bagepapiret. |
|
Opskriften er vist 15661 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Sacha Mortensen - 2010-05-09 19:25:06 De smagte meget bedre, end jeg havde forventet! Både min 3 årige datter og min mand vil have nogle med i madpakken i morgen, så det er nok ikke sidste gang vi laver dem :0) Næste gang tror jeg dog, jeg vil tilføje lidt flere mandler. Desuden fik sesamkagerne kun 18 minutter i ovnen først og derefter 4 minutter, fordi jeg var bange for de blev for mørke og det passede rigtig godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne