Korende- nøddekager
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Smør en bradepande på ca. 18x28 cm. og læg bagepapir i.
Rør smør og sukker godt og rør æggene i et ad gangen. Rør vanillesukker og mel i dejen. Glasur: Hak nødderne groft. Rør ingredienserne sammen og bred dem ud i bradepanden. Kom dejen over i skefulde og bred dem ud med en paletkniv. Bag kagen på midterrillen 35-40 minutter ved 175 grader, til den føles fast i midten og er gyldenbrun. Vend kagen ud på en rist og lad den blive kold. Skær kagen i firkanter med en skarp kniv. |
|
Opskriften er vist 9028 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne