Stegte kapuner (Kapun)
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Kapun - Kapuner Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kapunerne istandgøres og ituskæres.
Fedtstof brunes ganske let, og det ituskårne løg brunes heri sammen med kødstykkerne.
Hvidvinen tilsættes, og ved meget svag varme mørnes kødet nu på ½- ¾ time.
Fløden tilsættes, og de rengjorte champignons koges med ca. 10 minutter.
Jævnes med lidt mel.
Salt og ganske lidt peber tilsættes til sidst.
Kødet kan koges i fedtstof uden at dette brunes og saucen bliver da nærmest som en bechamelsauce. Løget kan da undlades. |
|
Opskriften er vist 11431 gange,
og udskrevet 151 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne