Kapuner, stege, farserede
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Kapun - Kapuner Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kapunerne istandgøres, benene kan udtages.
Franskbrødet befries for skorpe og udblødes i mælken 15 minutter, det ikke opsugede frahældes. Fedtstoffet smeltes og afbages med brødkrummen, gryden løftes af ilden, og i brøddejen røres det sammenpiskede æg, lidt salt og peber samt det finthakket løg og persille. Kapunerne fyldes hermed. Indmaden af kapunerne kan hakkes og blandes med brøddejen, eller de kan steges i gryden sammen med kapunerne. Kapunerne opsættes, ombindes med spækskiver og brunes i det varme fedtstof. Kogende vand, mælk eller fløde tilsættes, og stegningen fortsætter ca 1 ¼ time. Skyen sies, skummes og jævnes |
|
Opskriften er vist 6682 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne