Råstegte kartoffler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Skyl kartoflerne og skræl dem. Skær dem i terninger. Lad olien blive varm i en stor pande (med passende låg), læg kartoffelterningerne heri, vend dem rundt og steg dem.
Læg låg på, lad dem stege gyldent brune ved middel varme i 10-15 minutter. Af med låget, ned med smørret og steg dem sprøde 5-10 minutter mere. Vend dem af og til. Krydr med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 13179 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer En person... - 2010-11-01 13:31:33 De smager meget godt XD |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne