Sabayone

Sabayone, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 pasteuiserede æggeblommer
2 spsk.hvidvin
1 dl.sukkerlage
1 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Pisk æggeblommer, hvidvin og sukkerlagen i en skål over vandbad, til cremen begynder at tykne. Rør piskefløden i.





karakterer:
Opskriften er vist 10254 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu