Sabayonne
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Til sabayonnen piskes æggeblommer, sukker, kanel samt vin i en tykbundet gryde over svag varme, til saucen er tyk, jævn og cremet. Saucen må ikke koge.
Servér den skummende sauce til desserten, pynt med citronmelisse og server med det samme.
Lækker sauce til frugt og frugtdessert.
|
|
Opskriften er vist 25384 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer jørgen - 2011-10-03 17:14:16 Man skal undlade at komme kanel i og bruge vaniljestænger i stdet og så smage til med cognac og amaretto. Henriette - 2008-02-21 12:00:24 Sabayonne er oprindeligt fra Italien. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne