Sabayonne

Sabayonne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æggeblommer
4 spsk.sukker
0.25 tsk.kanel, stødt
½ dl.hedvin. f.eks. marsala, sherry, tør vermouth eller tør hvidvin
 
Opskrift:
Til sabayonnen piskes æggeblommer, sukker, kanel samt vin i en tykbundet gryde over svag varme, til saucen er tyk, jævn og cremet. Saucen må ikke koge. Servér den skummende sauce til desserten, pynt med citronmelisse og server med det samme. Lækker sauce til frugt og frugtdessert.





karakterer:
Opskriften er vist 25384 gange,
og udskrevet 315 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-03 17:14:16
Man skal undlade at komme kanel i og bruge vaniljestænger i stdet og så smage til med cognac og amaretto.

  -   2008-02-21 12:00:24
Sabayonne er oprindeligt fra Italien.