Rejecreme med blomkål
Hovedingrediens : Rejer - Skalrejer Indsendt : Red : |
|
|
Pil rejerne, og læg skallerne i en tør gryde. Stil rejerne til side. Svits rejeskallerne over god varme, og damp så meget væde som muligt fra. Rør i skallerne under afdampningen. Tilsæt smørret, og svits dem godt heri. Tilsæt de ituskårne grøntsager, krydderurter og pureen. Hæld vin ved, og kog ind til det halve. Tilsæt bouillon, læg låg på, og lad skallerne simre i 20 minutter. Si suppen gennem en finmasket si. tilsæt fløde, kog cremen jævn, og smag til med krydderier. Lun rejerne igennem i lidt suppe, uden at de koger. Koger rejerne med, bliver de tørre! Server cremen til letkogt blomkål og rejer med et drys purløg.
|
|
Opskriften er vist 10798 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne