Udbening af fjerkræ

Udbening af fjerkræ, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Diverse fjerkræ

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Udbening af fjerkræ:
 fjerkræ
 
Opskrift:
Læg fuglen med brystet nedad Skær med en skarp kniv ned langs rygsøjlen Lad kniven følge skroget hele vejen rundt til brystbenet, skær igennem leddene ved lår og vinger Skrab kødet på overlårene fri af benet og skil det fra underlåret i leddet Skrab ligeledes kødet af benet ved det øverste vingeled og skær benet fri af resten af vingen i leddet Den udbenede fugl kan efter farsering rulles sammen i stanniol eller sys sammen i ryggen





karakterer:
Opskriften er vist 15761 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu