Udbening af fjerkræ
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Diverse fjerkræ Indsendt : |
|
|
Læg fuglen med brystet nedad
Skær med en skarp kniv ned langs rygsøjlen
Lad kniven følge skroget hele vejen rundt til brystbenet, skær igennem leddene ved lår og vinger
Skrab kødet på overlårene fri af benet og skil det fra underlåret i leddet
Skrab ligeledes kødet af benet ved det øverste vingeled og skær benet fri af resten af vingen i leddet
Den udbenede fugl kan efter farsering rulles sammen i stanniol eller sys sammen i ryggen
|
|
Opskriften er vist 15746 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne