Fedtfattig leverpostej
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Højtid: Jul Fedtfattig opskrift Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Alt blendes til det har samme konsistens.
Hældes i små forme og bages i vandbad ved 170 grader C. alm. ovn i en time. |
|
Opskriften er vist 89976 gange,
og udskrevet 2359 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (78 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-09-27 18:24:23 Når man bager i vandbad undgår man at podtejen bliver brunet/stegt på siderne Birte - 2010-06-07 14:25:50 Jeg synes også, at den skal have et kvarter mere i vandbadet. Men det er synd og skam at udelade ansjoserne. Tine - 2009-10-20 13:49:19 Prøv at udelade ansjoser. Tilsæt allehånde (strøget teske til ovenævnte portion) samt evt. en smule hvidløg. Postejerne kan ligeledes godt tåle 15 min længere i vandbadet :-) Per - 2008-06-20 23:23:12 De fleste bager leverpostej i vandbad, det betyder bare at du sætter de små forme ned i en bradepande og fylder bradepanden med vand. mz - 2008-06-20 22:20:08 Hej er lidt i tvivl ang at det skal bages i vandbad? er ikke helt med ang det :( |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne