Fastelavnsboller med cremefyld og chokoladeglasur
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Fastelavn Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Jytte |
|
Opskriften er vist 305872 gange,
og udskrevet 12296 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (164 stemmer) |
|
Kommentarer Fastelavns boller - 2016-01-15 16:22:32 kan man ikke bare varigere det med indhold Stephanie - 2013-02-25 14:26:50 nem opskrift - og super lækre! men hvorfor har du sat et billede på, hvor der er maizena og kardemomme ? Kagemonster - 2013-02-11 15:07:02 Smager godt, men cremen bliver mere lækker, og nemmere at arbejde med hvis man bruger sødmælk. En lille klat syltetøj inde i, er heller ikke dårligt Nete - 2013-02-01 22:14:23 Til mor til 2: det kommer det til hvis du varmer det op længe nok. Mit blev præcis sådan og jeg fulgte opskriften med cremen. Desuden så flød den ikke ud af mine boller, man skal huske at presse hjørnerne godt sammen, evt tviste dem rundt. Nete - 2013-02-01 22:12:25 Jeg forstår ikke folks kritik... Nogle gange skal man bruge mere mel, nogle gange skal man bruge mindre. Det handler om sund fornuft og hvis man bare kan bruge hovedet så kan de her fastalavnsboller blive fantastiske :) har lige lavet dem og de blev perfekte! Brugte mere mel og vaniljesukker i stedet for en stang. Line - 2013-01-27 11:30:46 Så står bollerne og hviler ;-) glæder mig til at smage dem! Super let fremgang :-) Camilla - 2013-01-23 20:12:08 Forstår ikke alt den ros. Jo, dejen er super nem at arbejde med, men hverken creme eller bollerne smager af noget som helst. Cremen mangler i den grad vanille og dejen burde få lidt kardemomme. Laver ihvertfald ikke disse igen - æv! Line - 2011-10-25 17:15:44 Ganske nem og god opskrift! anonym - 2011-02-22 13:16:04 når man laver cremen , skal man så have det i en gryde fra starten af ? altså når man starte med æg og sukker? anonym - 2011-02-19 17:42:57 Hmm skal der virkelig slet ikke margerine i denne opskrift? Ulla og Jan-Ole fra Kolding - 2010-03-30 17:12:35 Bollerne smagte okay. Vi har dog smagt bedre!!! Vi henviser til "Karens bedste fastelavnsboller". Cremen var fin og let at lave, men dejen derimod var tør og kedelig, og der blev kun til fem fastelavnsboller. Brug aldrig "Melblandingen fra Topbjerg". Et lille råd: sæt ovnen på 150 grader og bag i 20 min., da dette resulterer i en mere lækker bolle. Hilsen Ulla, Jan-Ole og hundene mor til 2 - 2010-02-18 14:04:33 Jeg kan slet ikke få cremen til at blive inde i bollerne, prøver at nøjes med 2 spsk mælk i stedet for 2 dl næste gang, altså i cremen, for hvis man ikke må piske det til skum, så kommer det jo ikke engang til at ligne vejledningen længere oppe.... Mie - 2010-02-16 14:01:14 smager ok men dejen er svær at arbejde med anonym - 2010-02-12 15:51:57 Super Gode :) Helt klart favoritten herhjemme :) Bella - 2010-01-31 16:25:35 Synes desværre ikke at de smager af noget overhovedet :o/ Tog den købte creme (da jeg ikke helt stoler på mine egne evner ;o) Hvor får man der der helt gule creme fra? jane - 2009-04-04 14:55:14 de smager sååå godt! menmen, ingen grund tilat bruge så meget mel! tror ca jeg havde 100 g tilbage? og dejen var ikke klistret. men de smager rigtig godt (: Mikkelsmor - 2009-02-11 08:41:42 Lækre boller, men hvordan filan får i cremen til at blive inde i bollerne??? Jeg samlede først de 4 hjørner og derefter de 4 nye og cremen er alligevel flydt ud... øv michelle - 2008-02-07 15:23:24 smager godt mm mille - 2008-01-31 10:50:34 kan de fryses?????????? Nuller - 2007-06-05 10:50:36 super gode q; Ina, Nathalie og Lise - 2007-04-02 18:04:37 Fantastisk påskeboller! Men brug pulvercreme, det bliver super lækkert - især med ekstra vaniliearoma. For at pifte det hele lidt op, brug flerfarvet glasur - gerne gustengrøn og neongul, så kan de også bruges til halloween! Maja - 2007-03-24 17:37:51 De smagte jo godt, herligt og nemt Mig! - 2007-03-07 15:20:40 De er rigtig gode. Jeg puttede speltmel i, da jeg ikke kan tåle hvedemel, og det gjorde dem ikke dårlige. Måske en smule mere creme i hver, men det er jo op til én selv, hvor meget man putter i. semso - 2007-02-26 14:37:03 jeg skal til at lave dem i dag mandag d.et eller andet karen - 2007-02-17 18:06:14 Det var første gang jeg lavede fastelavnsboller, og det gik bare nemt og de blev bare fantastiske. Sunshine - 2007-02-16 09:34:30 Bollerne og creme smager ikke af noget. Det er Chokoladen ovenpå, der gør det værd at spise. Ærgeligt, for de ser så gode ud på billedet ;0( Lone - 2007-02-13 11:05:24 Kan de fryses semso - 2007-02-12 23:33:40 uuhm lækkert de smager helt sikkert godtxD rita - 2007-02-11 09:38:27 de er gode og ikke så fede som andre opskrifter Zaineb - 2007-02-09 19:10:45 Det er gode nok, men dejen er lidt for lidt, der skal cirka 50 gram mere. Og cremet er for meget i forhold til dejet. Og det er ikke særlig godt med det der vandbad for chokoladen smelter aldrig helt. zia - 2007-02-07 19:46:10 jeg syntes de var dejlig nemme og lave, i forhold til hvor godt de smagte. de skal helt klart laves igen. vinni - 2007-01-18 16:02:23 Kan de fryses??? Carina . - 2005-01-01 01:01:01 MUMS ' : ) , de ska nok smage rigtig godt . Pernille - 2005-01-01 01:01:01 super gode... Jeg lavet 100 til et ridestævne og de var væk i løbet af meget kort tid.... alle var vilde med dem :o) Sofie - 2005-01-01 01:01:01 De er rigtig gode. Det kan være en god ide at komme en lille smule smør i chokoladen så brækker det ikke når man spiser af bollerne kristina - 2005-01-01 01:01:01 cremen er mega dårlig. men bollerne er kanon gode Susanne - 2005-01-01 01:01:01 Simpelthen bare de bedste jeg nogensinde har smagt.... 10-tal til dem Amalie - 2005-01-01 01:01:01 de smager skønt og de er lette at lave (første gang var lidt svær) alex - 2005-01-01 01:01:01 de er rigtig gode de sager mums Dorthe - 2005-01-01 01:01:01 De er bare gode og blev hurtig spist af mand og børn Sigga - 2005-01-01 01:01:01 vil gerne vide om det er luftige boller eller lidt fastere boller... altså i selve dejen når den er bagt... Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne