Sønderjysk Bidesild

Sønderjysk Bidesild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
 Saltede sild.
 
 Tilbehør:
 Hakkede løg.
 Hakkede radiser.
 
 Sauce:
 Creme fraiche.
 Hakket purløg.
 
Opskrift:
Sildene tages op aaf saltlagen, udvandes i ca. 3 timer. Hoved, hale og indvolde fjernes, skindet flåes af. Du skal ikke fjerne benene. Sildene skæres i ca. 4 cm tykke skiver. Servér straks på et fad med skåle med hakkede løg, hakkede radiser samt creme fraiche rørt op med purløg. Sildestykkerne kan spises med fingrene, dyppet i sovsen, med tilbehøret lagt på et stykke groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 20183 gange,
og udskrevet 351 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Lollandsk ret, kan også severes med en lage af sukker og eddike, hæld denne over sildene afkølet 10 min inden serveringen