Sønderjysk Bidesild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Sildene tages op aaf saltlagen, udvandes i ca. 3 timer. Hoved, hale og indvolde fjernes, skindet flåes af. Du skal ikke fjerne benene. Sildene skæres i ca. 4 cm tykke skiver.
Servér straks på et fad med skåle med hakkede løg, hakkede radiser samt creme fraiche rørt op med purløg.
Sildestykkerne kan spises med fingrene, dyppet i sovsen, med tilbehøret lagt på et stykke groft brød.
|
|
Opskriften er vist 20183 gange,
og udskrevet 351 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Anne Lise Jensen - 2005-01-01 01:01:01 Lollandsk ret, kan også severes med en lage af sukker og eddike, hæld denne over sildene afkølet 10 min inden serveringen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne