Kaffebrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Tørdelene sigtes sammen og fedtstoffet smuldres heri.
Æggene sammenpiskes og æltes sammen med det øvrige til en blank dej.
Hvis dejen er for fast, kan der i begyndelsen af æltningen tilsættes lidt mælk.
50 g. rosiner, korender eller uskoldede, groft hakkede mandler kan æltes sammen med dejen, som nu formes i ca. 4 stænger, der med stort mellemrum stilles på en smurt plade, pensles og bages lysebrune på ca. 20 minutter. Når kaffebrødene udtages af ovnen, skæres de i tynde skiver på skrå. Disse tørres i ovnen ved svag varme. |
|
Opskriften er vist 17091 gange,
og udskrevet 289 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anja - 2005-01-01 01:01:01 de er rigtig gode |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne