Dildsild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Skær sildefileterne i skrå snitter.
Rør eddike, vand, sukker og peber sammen.
Skær løg i tynde skiver. Klip dilden fint.
Læg sild, løgringe og dild lagvis i en skål. Slut med løg og dild.
Hæld marinaden over. Dæk skålen med folie.
Stil skålen koldt i 2 - 6 timer.
|
|
Opskriften er vist 28550 gange,
og udskrevet 577 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Bedstefar - 2013-12-02 21:50:51 Husk, at sildene skal være gennemfrosne før brug, og at dilden skal være ekstremt gennemskyldet. anonym - 2005-01-01 01:01:01 En marineret sild bliver atid bedre af at stå længe. DVS 2-6 timer er ABSOLUT minimum. et par uger er rigtig godt. Desuden er det godt at koge sin marinade op og ladfe den afkøle inden silden lægges i. Smagen bliver kraftigere og mere harmonisk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne