Tyttebærkompot
Hovedingrediens : Bær - Tyttebær Indsendt : |
|
|
Tyttebærrene skylles.
Vandet koges op med sukker og citronsaft.
Heri kommes tyttebærrene, der koges med et øjeblik.
Kompotten skummes og afkøles. Trækker nogle timer inden anvendelsen.
Kan gemmes flere dage - tildækket - i køleskab. Anvendes til vildtretter, postejer og stegt fjerkræ. |
|
Opskriften er vist 25591 gange,
og udskrevet 455 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne