Eggnog
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Højtid: Jul Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
|
|
Rør æggeblommer og sukker til en tyk masse. Tilsæt Bourbon og Cognac og rør grundigt. (Spritten "koger" ægget.) Tilsæt fløde og mælk og fortsæt med at røre. tilsæt isen i små stykker. Rør æggehviderne stive og tilsæt.
Skal stå i køleskab mindst 30 minutter før servering. Drys let med muskatnød. Tips: Den er ret stærk men smager ikke af meget, så du kan evt. skære lidt ned på mængden af bourbon og cognac. Både bourbon og cognac bør være af høj kvalitet. |
|
Opskriften er vist 36772 gange,
og udskrevet 510 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Helle - 2006-12-13 13:28:09 Jeg tror det er oversættelsen fra amerikansk, der er noget galt med. 1 US-quart er ca. det samme som 1 liter. Muskatnødden skal være revet. Temmelig dårlig opskrift. stubbing - 2006-12-09 12:32:47 Hvor meget er en kvart bourbon? og der må da være mere end 2 cl. sukker og cognac i? Susanne Bie - 2005-01-01 01:01:01 Der må være noget galt i denne opskrift. 24 æggeblommer og 2 cl sukker røres!!!! Det sukker bliver da helt væk og drikken ikke særlig velsmagende - tænker jeg??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne