Eggnog

Eggnog, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kolde drikke

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

HøjtidJul

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
24 delte æg
2 cl.sukker
1 kvartbourbon
2 cl.cognac
1 kvartfløde
2 kvartmælk
1 kvartvaniljeis
 Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Rør æggeblommer og sukker til en tyk masse. Tilsæt Bourbon og Cognac og rør grundigt. (Spritten "koger" ægget.) Tilsæt fløde og mælk og fortsæt med at røre. tilsæt isen i små stykker. Rør æggehviderne stive og tilsæt.

Skal stå i køleskab mindst 30 minutter før servering. Drys let med muskatnød.

Tips:

Den er ret stærk men smager ikke af meget, så du kan evt. skære lidt ned på mængden af bourbon og cognac.

Både bourbon og cognac bør være af høj kvalitet.





karakterer:
Opskriften er vist 36772 gange,
og udskrevet 510 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2006-12-13 13:28:09
Jeg tror det er oversættelsen fra amerikansk, der er noget galt med. 1 US-quart er ca. det samme som 1 liter. Muskatnødden skal være revet. Temmelig dårlig opskrift.

  -   2006-12-09 12:32:47
Hvor meget er en kvart bourbon? og der må da være mere end 2 cl. sukker og cognac i?

  -   2005-01-01 01:01:01
Der må være noget galt i denne opskrift. 24 æggeblommer og 2 cl sukker røres!!!! Det sukker bliver da helt væk og drikken ikke særlig velsmagende - tænker jeg???