Saltmandler
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Smut mandlerne og dup dem fri for væde.
Rist mandlerne på en tør pande, ved ikke for stærk varme, og ved jævnlig omrøring. Tag panden fra varmen. Kom smørret på, rør om og hæld mandlerne ud på papir. Drys med salt og ryst mandlerne, så saltet fordeles.
Lad dem afkøle helt og opbevar dem i glas med låg - hvis der altså er flere tilbage, når smagsprøvetiden er overstået! |
|
Opskriften er vist 42830 gange,
og udskrevet 801 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Thomas Kobberø - 2018-09-22 11:00:18 Hvis man ønsker dem rigtig super sprøde, så hæld dem ud på bagepapir, og giv dem en tur i ovnen, indtil de er brune. Det hjælper hvis man før smutning lader dem suge en lille smule vand. Charlotte - 2010-10-14 12:49:11 for at gøre det fedtfattig så undlad smørret, det smag stadig rigtig godt uden smør Gitte - 2009-12-30 20:39:57 Super lækker snack :-) Og så er de oven i købet nemme at lave! Saltet er dog nemmere at fordele, ved at hælde salt og mandler i en pose, og derefter ryste godt rundt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne