Farseret kalkun 02
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkun hel Indsendt : Red : |
|
|
Kalkunen lægges på et bræt og med fingrene løsnes skindet forsigtig fra bryst og lår.
Tilbered en fars af det hakkede kød, franskbrødskrummer, fløde, krydderier og evt. lidt hakket indmad hvis man har det. Kom farsen ind mellem skind og kød på kalkunen, skindet holdes sammen med kødnåle. Læg kalkunen på en rist over en bradepande med brystet opad. Dæk med spækskiverne. Kom lidt bouillon eller vand i bradepanden og steg ca. 2 timer ved 210 grader C. Hæld skyen fra. Saucen jævnes med lidt mel rørt ud i vand og smages til med krydderier. Kan serveres med kogte kartofler, der er vendt i smør på panden, og waldorfsalat. |
|
Opskriften er vist 31646 gange,
og udskrevet 899 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Lisa - 2009-12-19 10:45:16 Nu har jeg lavet denne opskrift flere gange juleaften og synes, den er rigtig god. Jeg er begyndt at lave dobbelt portion stuffing, for det er familien helt vilde med. Og sovsen bliver også rigtig god! Kan anbefales! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne