Hyldebær-romtoddy
Hovedingrediens : Bær - Hyldebær Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Kom hyldebær, vand og sukker i en gryde og bring i kog.
Mos lidt i bærrene med en stor ske, så al saften tænger ud.
Si saften.
Skal den gemmes koges den lidt ind, ellers undersøger man, om der skal mere vand i, eller om styrken er god nok.
Så bringes saften atter i kog, tages af varmen og smages til med citronsaft, rom og rørsukker.
|
|
Opskriften er vist 34209 gange,
og udskrevet 496 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Hansen - 2013-04-17 20:16:27 Der skal meget mere rom i. meget. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne