Anderledes gløgg
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Hvidvin Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom vand, hakket ingefær, kanel og kardemommer i gryde, og lad det koge ca. 15 minutter.
Lad det trække natten over.
Si ekstrakten og kom denne i hvidvinen med honning og portvin, og varm op til lige under kogepunktet. Server straks med lyse rosiner, valnødder og appelsinfileter. |
|
Opskriften er vist 53672 gange,
og udskrevet 1041 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-11-22 13:16:23 Valnødderne bør skylles, det fik vi ikke gjort og gløggen blev let grumset. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne