Klassisk gløgg 02
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Kom 1 dl. vin i en gryde med kanel, kardemomme og nelliker.
Bring til at småkoge, og lad det simre under låg i ½ time.
Lad det trække natten over i køleskabet.
Si det.
Kom ekstrakt i resten af vinen, som varmes op til 60 grader, tilsættes rosiner og mandler og smages til med rørsukker.
|
|
Opskriften er vist 39178 gange,
og udskrevet 1117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne