Æblemarmelader (Æbleflæsk)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Lad agar-agaren ligge i rigeligt med vand natten over.
Vask og tør æblerne. Stil dem tæt i en bradepande. Steg den i ovnen ved 225 grader C til de er bløde. Lad dem, gå igennem en sigte, mens de endnu er varme. Kog mosen med sukker til temmelig fast grød. Rør agar-agar i efter at den er dryppet godt af, og sørg for at den smelter. Tilsæt evt. lidt rød eller grøn frugtfarve. Hæld mosen op i en olieret bradepande eller aluminiumsform, ca. 20x30 cm. Lad flæsket stivne. Vip den derefter på et stykke smørrebrødspapir og placer det på en rist. Lad den tørre i stuetemperatur nogle døgn. Den skal helst tørre ret hurtigt, da den ellers kan mugne. Skær den i stykker og vend dem i sukker. |
|
Opskriften er vist 26078 gange,
og udskrevet 256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Frank - 2005-01-01 01:01:01 Agar-Agar kaldes også bengalsk husblas, og er en form for vegetabilsk gelatine. Det fremstilles af tang- og algeplanter og kan bl.a. købes i urtekram og lign. steder jørgen - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er agar-agar ? Der er ikke svaret jonna - 2005-01-01 01:01:01 Hvad er agar - agar ????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne