Rabarberflæsk (rabarbermarmelader)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Lad agar-agaren ligge i rigeligt med vand natten over.
Skyl rabarberne men skæl dem ikke. Skær dem i stykker. Kog dem møre i vand. Si saften fra og lad den koge med sukkeret. Tilsæt agar-agar i efter at den er dryppet godt af, og sørg for at den smelter. Hæld mosen op i en olieret bradepande eller aluminiumsform, ca. 20x30 cm. Lad flæsket stivne.
Vip den derefter på et stykke smørrebrødspapir og placer det på en rist. Lad den tørre i stuetemperatur nogle døgn. Den skal helst tørre ret hurtigt, da den ellers kan mugne. Skær den i stykker og vend dem i sukker.
|
|
Opskriften er vist 17372 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne