Sukkerkringler
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Melet sigtes, hvorefter det kolde fedtstof smuldres heri, og fløden tilsættes.
Når dejen er godt sammenæltet, henstilles den til afkøling i ca. 30 minutter Dejen trilles med hånden i små tynde stænger, på ca. 12 cm. længde, der formes til små kringler. Hvis du er så heldig at have en udstikker/stempel, kan dejen rulles ud i ca. 6 mm. tykkelse og stikkes ud. Med en almindelig udstikker kan være svært at få kringlerne ud, men det kan lade sig gøre med lidt forsigtighed, men "stempel" er nu det nemmeste. Kringlerne pensles med let pisket æggehvide på den øverste side og vendes derefter i perlesukker. Bages lysebrune ved 200 grader C. alm. ovn på næstøverste rille i ca. 8 minutter. Tips: Dejen kan også formes til kranse. |
|
Opskriften er vist 30278 gange,
og udskrevet 555 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-10-27 18:01:02 Dejen kan rulles ud ca. 6 mm. tykkelse og stikkes ud, vi har brugt en udstikker/stempel da almindelig udstikker kan være svære at få dejen ud anonym - 2008-12-08 12:16:26 Kan man rulle dejen ud, og så stikke dem ud med en form? God jul Dorthe Olesen - 2007-12-10 13:40:35 Kringlerne bliver gode, men de er godt nok meget skrøbelige!!!! Så pas på.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne