Siruplagkage

Siruplagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sirup

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bunde
100 g.blødt smør
125 g.sukker
2 æg
1 dl.mørk sirup
2 tsk.stødt kanel
1 tsk.kardemomme
225 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
1 tsk.vanillesukker
2 dl.mælk
 
 Creme:
175 g.smør el. margarine
100 g.sigtet flormelis
1 citron saft heraf el 150 g. abrikosmarmelade
 
Opskrift:
Sirupsbunde:
Pisk smør og sukker sammen, til det smuldrer. Kom det ene æg i og pisk godt. Tilsæt det andet æg og pisk, til blandingen er let og luftig. Vend sirup i. Bland kanel, kardemomme, mel, bagepulver og vanillesukker. Vend det (drysset gennem en sigte) i smørblandingen, skiftevis med mælken. Fordel dejen i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter). Bag kagen midt i ovnen. Dæk den evt. med bagepapir efter ca. 1/2 time, så kagen ikke bliver for mørk. Flæk forsigtigt den afkølede kage i 3 bunde.

Lagene lægges sammen med smørcreme eller marmelade og dækkes med glasur.





karakterer:
Opskriften er vist 18768 gange,
og udskrevet 408 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
ovnvarme?