Roedbedesalat med brombær
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt : Red : |
|
|
Læg brombærrene i en skål og drys dem med lidt rørsukker.
Hæld olivenolie over og lad dem trække mindst en times tid, gerne til næste dag.
De kan holde 4-5 dage i olivenolien.
Bland de groftrevne rødbeder med æbletern og kapers. Bland brombærrene forsigtigt i og smag til med balsamicoeddike, salt og peber. Anret på fad eller tallerkner og drys med dild og læg ”æg” af rygeost (lavet med en lille spiseske) over. Server straks. Bagte rødbeder: Tænd ovnen på 200°. Skyl rødbederne og læg dem i et ildfast fad med låg. Hæld en smule vand ved og bag til rødbederne er møre, prøv med en spids kniv. Bagetiden varierer meget efter rødbedernes størrelse og årstiden. Det kan tage fra 45 min. til 5 kvarter. Tips: Salaten er bedst egnet som selvstændig ret med brydebrød. Rygeosten kan erstattes af en god feta – så bliver salaten noget federe |
|
Opskriften er vist 13758 gange,
og udskrevet 356 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Ladegaard - 2013-03-17 01:13:26 Denne salat er rigtig lækker, og bliver der en rest, kan den kan sagtens spises dagen efter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne