Appelsinnougat med chokoladeovertræk
Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat Højtid: Jul Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Riv skallen af de to skyllede appelsiner fint.
Riv nougaten groft på rivejernet, og ælt den hurtigt med kanel og appelsinskal.
Man kan holde sine hænder ved at dyppe dem i isvand, inden det hele æltes.
Bred den bløde appelsinnougatmasse ud på smurt bagepapir. Det skal danne et 1 cm. højt retangel. Massen stilles i fryseren i 30 minutter. Skæres med meget skarp kniv i ca. 30 kvadratisk stykker på 1,2x 1,2 cm. Stilles i fryseren igen i 10 minutter. Imens tempereres chokoladen forsigtigt. Med en lille gaffel og evt. en lang nål eller lignende, dyppes hvert stykke helt ned i chokoladen og stilles på bagepapri. Kan evt. pyntes, mens chokoladen er blød. |
|
Opskriften er vist 56493 gange,
og udskrevet 1472 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (18 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-12-09 19:59:40 Smelt nougaten over et vandbad, catstail9nh - 2006-12-05 02:53:38 it sounds great.. is it only the skind of an orange used /or juice too? monica - 2005-01-01 01:01:01 opskriften er god men nogle steder kand en være svær at forstår |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne