Chokoladepålæg
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Nødderne kommes i en bradepande og stilles i ovnen ved 175 grader, til de dufter og begynder at tage farve.
De skal ikke brankes, men de skal brunes let.
Kom halvdelen af de varme nødder i en foodprocessor eller blender og kør til de næsten afgiver olie.
Hak den mørke chokolade groft og kom den i blenderen sammen med halvdelen af vaniljestangens korn. Blend videre, og chokoladen vil smelte grundet varmen fra nødderne. Kom så halvdelen af honningen ved, blend til en glat masse, og kom så halvdelen af fløden ved. Hæld det halvt op i et eller to glas, og gentag hele processen med den lyse chokolade, der hældes oven i den mørke, og glassene stilles i køleskab i op til 10 dage. |
|
Opskriften er vist 20048 gange,
og udskrevet 336 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (29 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-04-15 17:52:15 På hvilken måde er det her kulhydratfattigt? anonym - 2014-03-02 23:02:14 Ligner i forbløffende grad min opskrift, men jeg bruger smør i stedet for fløde. Dertil kommer 100g hasselnødder og 100 g tranebær, der giver en endnu lækrere smag. Foretrækker klart REN mørk chokolade. Peter - 2008-05-20 21:28:59 hvad man kan bruge det til......PÅLÆG.. det er noget man lægger el smører på brød, hvor svært kan det være??? anonym - 2008-02-08 16:08:30 øhh... hvad kan man bruge det til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne