Fyldte chokolader med chilifondant
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Kom fløde, glukose, sukker og chili i en tykbundet gryde, og varm langsomt op, til sukkeret er smeltet.
Rør så lidt som muligt.
Lad blandingen småkoge ved svag varme i 8 minutter.
Tag chilien op.
Kom lidt af karamelmassen i et glas isvand.
Den skal akkurat sætte sig på den teske, du putter ned i vandet.
Lad massen afkøle ved stuetemperatur, mens du støber formene.
Pensl formene og fyld dem helt op med chokolade, tøm ud igen og stil skallerne til hurtigt at sætte sig i fryseren et par minutter. Kom den afsvalede fondant i og stil koldt i 5 minutter. Hæld chokolade over top ( der altså er bunden) og skrab rent langs kanten. Stil tørt og køligt, til det er størknet, og vend så chokoladerne ud. Skal stå mørkt og køligt, men ikke i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 21247 gange,
og udskrevet 381 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (61 stemmer) |
|
Kommentarer AB - 2009-12-01 22:43:42 Hvor længe kan de holde sig gode? Chokomanen: - 2005-01-01 01:01:01 NØJ! Den vil jeg prøve! Muuuums! :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne