Fyldte chokolader med chilifondant

Fyldte chokolader med chilifondant, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 30 stk.

SlikRet : Slik - Konfekt

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.mørk eller lys chokolade til skallerne
 lidt hvid chokolade
 
 Fyld
1 dl.piskefløde
175 g.glukose
175 g.sukker
1 lilletørret chili
 
Opskrift:
Kom fløde, glukose, sukker og chili i en tykbundet gryde, og varm langsomt op, til sukkeret er smeltet. Rør så lidt som muligt. Lad blandingen småkoge ved svag varme i 8 minutter. Tag chilien op. Kom lidt af karamelmassen i et glas isvand. Den skal akkurat sætte sig på den teske, du putter ned i vandet. Lad massen afkøle ved stuetemperatur, mens du støber formene.
Temperer chokoladen.
Pensl formene og fyld dem helt op med chokolade, tøm ud igen og stil skallerne til hurtigt at sætte sig i fryseren et par minutter.

Kom den afsvalede fondant i og stil koldt i 5 minutter. Hæld chokolade over top ( der altså er bunden) og skrab rent langs kanten. Stil tørt og køligt, til det er størknet, og vend så chokoladerne ud. Skal stå mørkt og køligt, men ikke i køleskabet.





karakterer:
Opskriften er vist 21247 gange,
og udskrevet 381 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (61 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-01 22:43:42
Hvor længe kan de holde sig gode?

  -   2005-01-01 01:01:01
NØJ! Den vil jeg prøve! Muuuums! :D