Marcipanroulade med nougat - Konfektroulade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rul marcipanen ud på bagepapir til et rektangel på 15.20 cm.
Skær nougaten i tynde skiver og læg dem oven på.
Rul så de to lag sammen, som var det en roulade.
Tryk godt fast undervejs, så der ikke dannes luftlommer.
Stil rouladen i køleskabet, og smelt chokoladen over vandbad og temperer den. Overtræk rouladen med et tyndt lag chokolade. Dette gøres lettest med en bagepensel evt. i to omgange. Pyntes med sølvstøv og små figurer i sukker. |
|
Opskriften er vist 91749 gange,
og udskrevet 1717 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Anja - 2011-07-24 13:37:09 Verdens allerbedste marcipan brød. Kan kun anbefales. Virkelig god. Hjemme god mig skærer vi den ud i mindre stykker, så der er en lille snack til madpakken. Og ungerne elsker det :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne